Sponsorloop Sint voor Kint 2019

17 okt 2019

Sponsorloop voor benefietactie Sint voor Kint op 9 november 2019: Loop mee!
1 op de 4 kinderen in Rotterdam leeft in armoede. Wil je dat deze kinderen ook een kado kunnen krijgen met Sinterklaas? Loop dan mee met de Sponsorloop voor benefietactie Sint voor Kint!

Op 9 november wordt er door kerken een sponsorloop rond de Kralingse Plas georganiseerd voor Sint voor Kint! Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen! Volwassenen lopen een rondje rond de Kralingse Plas van 5 km. De kinderen lopen kleine rondjes, daarnaast zijn er voor hun pannenkoeken en schminken!

Geef je op als deelnemer via sintvoorkint2019@gmail.com!
Bij opgave krijg je een formulier toegestuurd voor je persoonlijke sponsoren.

Waarom meedoen?
In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de lage-inkomensgrens. Geregeld blijft er geen geld over voor nieuwe kleren, vakantie of – een Sinterklaaskado. Daarom willen we deze gezinnen met Sint voor Kint een hart onder de riem steken. Van de opbrengst van de actie geven we gezinnen in nood rond Sinterklaas een kadobon van de speelgoedwinkel waarmee de ouders zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen. Een moeder zei dankbaar: 'Je kan je kinderen blij maken, en dat gebeurt te weinig – dat er iets over blijft om je kind blij te maken'.

Kijk voor meer informatie op www.sintvoorkint.nl!
Benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam i.s.m. Rotterdamse kerken. Serve the City Rotterdam is onderdeel van de diaconale koepelorganisatie St. Samen 010.