Martin Padmos buurtpastor Wijkgebouw De Bron

02 apr 2020

Persbericht vanuit Wijkgebouw De Bron

Wij zijn blij en dankbaar dat Martin Padmos op 1 juni 2020 zal starten als nieuwe diaconaal buurtpastor van Wijkgebouw De Bron in de Rotterdamse Wijk Rubroek.
Hij is de opvolger van Hans Paauwe, die deze functie in vacaturetijd vervult. Martin is de collega van kinderwerker Roeland van Dam. Vanaf 1 mei zal Martin al enkele dagdelen aanwezig zijn.

Martin is 51 jaar en getrouwd met Anja en woont in Krimpen aan den IJssel. Na jarenlang in het bankwezen en onderwijs gewerkt te hebben, behaalde hij in 2010 zijn diploma Godsdienst Pastoraal Werker. Hij diende in de afgelopen 10 jaar verschillende PKN-gemeentes van allerlei aard en staat als geregistreerd kerkelijk werker dan ook heel breed in de kerk.

Wijkgebouw De Bron (www.wijkgebouwdebron.nl) aan de Vondelweg maakt deel uit van de Hervormde wijkgemeente De Samaritaan in Rotterdam-Centrum. De Bron is al meer dan twintig jaar een diaconaal centrum voor de buurt. De hele week door kunnen mensen in De Bron terecht voor activiteiten zoals een inloopochtend, naaicafé, kinderclub, taalles en dergelijke. Ook worden mensen individueel geholpen. Op zondag is er afwisselend een ontmoetingsdienst en kinderkerk. Dankbaar en blij zijn we dat Martin zich beschikbaar stelt voor de stad en in het bijzonder voor dit stukje mooie werk in de wijk!!