+Maak de stad beter

11 jan 2022

Rotterdam Dorst steunt van harte het initiatief +Maak de stad Beter.

De afgelopen twee jaar is het leven verhard, verruwd en gepolariseerd op een manier die wij on-Rotterdams vinden. Daarom hebben we met een collectief van verschillende organisaties en individuen een postercampagne opgezet. Hierin roepen we Rotterdam op menselijker, redelijker te zijn. Rotterdam is al ruim 680 jaar de plaats in Nederland waar iedereen, wie of wat zij of hij ook is, een kans krijgt.

De posters roepen op om verder te denken dan de polarisatie en tot een positievere blik op de medemens, hoe anders die ook is. Ze zijn geheugensteuntjes dat we met zijn allen de unieke kans hebben om hier en nu te kiezen hoe we met elkaar verder willen.
Met deze campagne laten we zien dat met een klein gebaar we de stad weer met elkaar in gesprek kunnen brengen Dus sluit je aan en hang een poster op en start het gesprek.

Wil je meedoen met de campagne +MaakdeStadBeter? Help mee om de posters te verspreiden. Dat kan digitaal via sociale media maar je kunt ook een stapeltje posters bestellen om op te hangen op centrale plaatsen of achter je raam.
Kom ook in beweging en sluit je aan! Verspreid dit bericht verder via je eigen netwerk en alle beschikbare communicatiekanalen. Samen Maken we de stad Beter!:
Kijk voor meer informatie op MaakdeStadBeter.nl, vind ons op Instagram, Facebook en Twitter.