Doe mee met de Kruidnoten-bakactie!

08 okt 2021

Want elk kind in Rotterdam verdient een Sinterklaaskado

1 op de 5 kinderen in Rotterdam leeft in armoede. Wil je dat deze kinderen ook een kado kunnen krijgen met Sinterklaas? Bak dan mee voor benefietactie Sint voor Kint! Van de opbrengst krijgen gezinnen in armoede rond Sinterklaas een kadobon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen.

Bak mee met de 3x3 kruidnoten-actie!
Bak kruidnoten en verdeel ze over 3 zakjes. Verkoop jouw zakjes kruidnoten voor €3,- per stuk aan 3 verschillende mensen en vraag of zij op hun beurt hetzelfde willen doen. Gebruik hiervoor de flyer met handleiding die je vindt op www.sintvoorkint.nl en maak je bijdrage vóór 20 november over!

Iedereen kan thuis makkelijk meedoen en samen zetten we een kettingreactie in gang waarmee we heel veel Rotterdamse kinderen die in armoede leven blij kunnen maken met een Sinterklaaskado!

Ben je geen bakker maar wil je wel doneren?
Geef tot 20 november een gift via rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint.

Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt voor uw bijdrage en medeleven!’

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam, onderdeel van Stichting Samen 010. We ondersteunen kerken en vrijwilligers in Rotterdam om zich in te zetten voor hun stad. www.servethecityrotterdam.nl