Tweedehands meubels

Een bed, een stoel of een koelkast nodig, en niet genoeg geld om een nieuwe te kopen? Geen nood, kom gewoon naar een van onze gezellige tweedehandswinkels. Daar vind je vast wat je zoekt.

In kringloopwinkel “het Pakhuis” vindt u witgoed, meubels en kleine huishoudelijke benodigdheden voor een zacht prijsje. Indien gewenst brengen we de spullen (tegen betaling van een klein bedrag) bij u thuis met onze bestelbus.

Heeft u spullen aan te bieden, bel dan met 06 28407354. U krijgt dan de chauffeur aan de lijn die het tarief, datum en tijdstip van de rit met u afspreekt.

Ook zijn we inzetbaar voor verhuizingen en om spullen af te voeren naar de Roteb. Voor mensen met een klein budget hanteren we het zogeheten krap-bij-kas-tarief. Om daarvoor in aanmerking te komen spreekt u af met Hans Paauwe, diaconaal werker, telefoon: 06 4759 1564.

Website Het Pakhuys

In kringloopwinkel Nieuwe Hoop aan de Oude Dijk kunt u iedere werkdag en op zaterdag terecht voor mooie spullen tegen een zacht prijsje. Kijk op de website voor openingstijden en meer informatie.

Website De Nieuwe Hoop

Zoek je een goede bestemming voor gebruikte meubelen of kleding?
Doneer ze dan aan “het Pakhuis” of kringloop “De Nieuwe Hoop”!

Waar en wanneer kan je terecht:

Het Pakhuys
Adres: Zaagmolenstraat 141, Rotterdam
Geopend op woensdagmiddag en zaterdagmiddag van 12 tot 16 uur.
www.kringlooppakhuys.nl
Kringloopwinkel Nieuwe Hoop
Adres: Oudedijk 94, Rotterdam
Geopend op iedere werkdag en op zaterdag.
www.nieuwehoop.nl