VacatureChauffeur op de bestelbus

Noorderlicht Rotterdam

Rotterdam Dorst is hét diaconale platform aan de noordoostkant van het centrum van Rotterdam. Wij geloven in een stad waar mensen gezien, gehoord en in hun kracht gezet worden. Waar er ruimte is voor hoop, liefde en gelijkwaardigheid. Een van de deelnemers van Rotterdam Dorst is Kringloopwinkel 't Pakhuys.

Kringloopwinkel het Pakhuys – de Bestelbus
In het Oude Noorden (Zaagmolenstraat 141) bevindt zich kringloopwinkel het Pakhuys. De spullen die daar worden verkocht hebben we gekregen via ontruimingen of door vervanging van oude spullen. Het doel van deze kringloopwinkel is om mensen die weinig te besteden hebben op een voordelige manier aan spullen te helpen, werk te bieden aan vrijwilligers en verspilling van goederen tegen te gaan. De winst komt ten goede aan het diaconale werk in Rotterdam Noord. Wanneer we spullen krijgen aangeboden, moeten deze worden opgehaald. Ook meubels die zijn verkocht moeten soms naar de klant worden gebracht.

De vacature

Voor het vervoeren van de spullen (zoals meubels), zoeken we een chauffeur die de bestelbus kan besturen. Voor sommige werkzaamheden, zoals een verhuizing of leegruiming ontvang je een vergoeding. Werkdagen zijn meestal van 10 tot 16 uur in overleg.

Wat we vragen

  • In bezit van rijbewijs B
  • Commitment om eenmaal per week mee te helpen van 10:00 - 16:00 uur (in overleg)

Wat we bieden:

  • Een plek om jouw kennis en ervaring in te zetten voor wijkbewoners die een steuntje nodig hebben.
  • Een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersverzekering.

Meer weten?

Aarzel niet en mail of bel Hans Paauwe, diaconaal werker Noorderlicht: hanspaauwe67@gmail.com of 06 4759 1564.
Natuurlijk is het mogelijk om eerst eens een dag mee te helpen voordat je een beslissing neemt!

← Terug naar de lijst