Wijkgemeente Prinsekerk

Geloven met hart, hoofd en handen.


Een actieve gemeente in het hart van Blijdorp, te vinden in de kapel van Prinsekerk. Voor ons geldt: licht in de wereld en open naar de ander. In de zondagse eredienst komen wij samen voor het aangezicht van God. We lezen oude verhalen en zoeken wat die betekenen voor ons leven vandaag.

Ons geloof in God krijgt door de week handen en voeten in de zorg voor zowel mensen binnen als buiten de gemeente. Zo willen wij leerlingen van Jezus zijn.

Geloven met hart en hoofd en handen wil zeggen; dat wij in de traditie staan, maar als mensen van deze tijd; dat wij de ontwikkelingen in de maatschappij en de theologie volgen, maar niet kritiekloos; dat wij graag zingen uit het nieuwe liedboek; dat wij na de dienst op zondag altijd even samen koffiedrinken; dat wij iedereen welkom heten.


Niet alleen op zondag maar ook door de week bent u welkom. Iedere maandagochtend tussen 10 en 12 staat de koffie klaar. Ook op vrijdagmiddag wordt u hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Verder zijn er mogelijkheden om creatief bezig te zijn op dinsdagmiddag- of avond en is er om de week een warme maaltijd in onze ‘Prinsehof’.

Kijk op de website voor onze agenda.

De Prinsekerk

Hans Paauwe

Diaconaal werker
06 4759 1564

Hans@noorderlichtrotterdam.nl

Contactgegevens

Prinsekerk Open Kapel

Schepenstraat 69, 3039 NC Rotterdam
Op
en Kapel: elke vrijdagmiddag van 14 tot 17 uur.


Kijk voor meer informatie, activiteiten openingstijden op www.prinsekerk.nl


Rotterdam Dorst, diaconaal platform Rotterdam Noord. Postadres: Hang 7, 3011 GG Rotterdam

Contactpersoon: Fred Kappinga: fred@rotterdamdorst.nl | 06 21 21 27 26