Tweedehands meubels

Een bed, een stoel of een koelkast nodig, en niet genoeg geld om een nieuwe te kopen? Geen nood, kom gewoon naar een van onze gezellige tweedehandswinkels. Daar vind je vast wat je zoekt.


In kringloopwinkel “het Pakhuis” vindt u witgoed, meubels en kleine huishoudelijke benodigdheden voor een zacht prijsje. Indien gewenst brengen we de spullen (tegen betaling van een klein bedrag) bij u thuis met onze bestelbus.

Heeft u spullen aan te bieden, bel dan met 06 28407354. U krijgt dan de chauffeur aan de lijn die het tarief, datum en tijdstip van de rit met u afspreekt. Ook zijn we inzetbaar voor verhuizingen en om spullen af te voeren naar de Roteb. Voor mensen met een klein budget hanteren we het zogeheten krap-bij-kas-tarief. Om daarvoor in aanmerking te komen spreekt u af met Hans Paauwe, diaconaal werker, telefoon: 06 4759 1564.

In kringloopwinkel Nieuwe Hoop aan de Oude Dijk kunt u iedere werkdag en op zaterdag terecht voor mooie spullen tegen een zacht prijsje. Kijk op de website voor openingstijden en meer informatie.

Hans Paauwe, diaconaal werker.

Wanneer en waar kan je terecht:


Het Pakhuys, Zaagmolenstraat 141, geopend op woensdagmiddag en zaterdagmiddag van 12 tot 16 uur.
www.kringlooppakhuys.nl

Kringloopwinkel Nieuwe Hoop, Oudedijk 94, geopend iedere werkdag en op zaterdag. www.nieuwehoop.nl/vestigingen/kringloopwinkel-rotterdam/

Zoek je een goede bestemming voor gebruikte meubelen of kleding?
Doneer ze dan aan “het Pakhuis” of kringloop “De Nieuwe Hoop”!

Rotterdam Dorst, diaconaal platform Rotterdam Noord. Postadres: Hang 7, 3011 GG Rotterdam

Contactpersoon: Fred Kappinga: fred@rotterdamdorst.nl | 06 21 21 27 26