Tegen eenzaamheid

Van een uurtje onder de mensen knapt ieder mens op.

Blijf daarom niet langer alleen thuis zitten maar stap over de drempel in een van de huiskamers van Rotterdam Dorst!


Bij bijna iedere deelnemer van Rotterdam Dorst kun je regelmatig binnenlopen om andere mensen te ontmoeten bij een kop koffie, thee of zelfs een warme maaltijd.
In het kort, waar en wat

Wijkgebouw De Bron: Iedere ochtend voor een praatje, koffie of thee. Vooral dinsdag en woensdag zijn een aanrader! (Naaicafé).


Inloophuis De Paraplu: Iedere donderdag, een gezellige ontmoeting, een heerlijke lunch en vaak een interessante presentatie (10:00 - 16:00 uur, alleen voor vrouwen)


Kom en Zie: Vrijdagochtend, koffie en thee.


Wijkgemeente Prinsekerk: Koffie, thee en een spelletje iedere maandagochtend van 10 - 12 uur en vrijdagmiddag van 14 - 17 uur. Om de week op dinsdagmiddag van 13 tot 15 uur en op dinsdagavond van 19:30 - 21:30 breien, haken, sieraden en aquarellen maken.

The Innnercity Proje
ct: Iedere woensdagavond vanaf 19 uur een warme maaltijd met aansluitend een gesprek over zingeving voor wie dat wil. Ieder donderdagavond van 20:00 - 22.00 uur gezellige inloop met koffie, thee, wat lekkers en een spelletje.


Wijkpastoraat Crooswijk: Op maandag- zaterdag- en zondagmiddag ben je voor ouderwetse gezelligheid welkom in het Open Huis en voor de breiclub op woensdagochtend om 11 uur. De koffie staat klaar! Gezellig samen eten, lekker Hollandse kost, kan ook op de maandag om half 6.
Voor deze maaltijd wel graag even aanmelden: (01
0) 411 82 30.


Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Kijk op de websites van de partners van Rotterdam Dorst voor meer informatie. Een overzicht vind je hier:

Sensoor - Dag en nacht een luisterend oor

Wil je even praten of chatten? De vrijwilligers van Sensoor hebben echte aandacht voor jouw verhaal. Dag en nacht een luisterend oor.
Bel 010-436 23 23 of chat via www.sensoor.nl.

Rotterdam Dorst, diaconaal platform Rotterdam Noord. Postadres: Hang 7, 3011 GG Rotterdam

Contactpersoon: Fred Kappinga: fred@rotterdamdorst.nl | 06 21 21 27 26