Hulp nodig

Wij geloven dat niemand alleen maar voor zichzelf leeft. Iedereen heeft een ander wat te bieden en ook iedereen heeft wel eens een steuntje nodig. Bij Rotterdam Dorst willen we elkaar helpen. Heb je ook hulp nodig, wandel dan gerust binnen bij een Rotterdam Dorst Vraagbaak bij jou in de buurt. Of klik op een van diensten hieronder.

Vraagbaak

De Rotterdam Dorst Vraagbaak is de plek waar je terecht kunt met al je hulpvragen.

Nederlandse taalles

Om mee te doen in de samenleving, is kennis van de Nederlandse taal heel hard nodig. Wij kunnen je helpen de taal te leren.

Kleding

Heb je interesse in goede gebruikte kleding of schoenen? Dan ben je bij Rotterdam Dorst aan het juiste adres.

Kinderkleding

Iedere baby of kind moet goede en leuke kleding aan kunnen, thuis en op school. Als je daar geen geld voor hebt, kun je op...

Tweedehands meubels

Een bed, een stoel of een koelkast nodig, en niet genoeg geld om een nieuwe te kopen? Geen nood, kom gewoon naar een van onze gezellige tweedehandswinkels. Daar vind je vast wat je zoekt.

Tegen eenzaamheid

Van een uurtje onder de mensen knapt ieder mens op. Blijf daarom niet langer alleen thuis zitten maar stap over ...

Kinderclubs

Kinderen willen spelen en het liefste met andere kinderen. Rotterdam Dorst heeft kinderclubs in het Oude Noorden en ...

Fietsenproject

Wie een nieuwe fiets heeft aangeschaft en zijn oude over heeft, kan deze natuurlijk verkopen via Marktplaats. Wanneer je deze opbrengst echter kunt missen, denk er dan eens aan om die fiets aan ons te schenken..

Klussenproject

Voor een (kleine) klus binnenhuis of het bijhouden en opruimen van uw tuin.

Voedselbank

De Rotterdamse Voedselbank helpt mensen die van heel weinig geld rond moeten komen. Eenmaal per week kun je op locaties van Rotterdam Dorst een krat afhalen die gevuld is met eten en drinken.

Warme maaltijd

Ben je hard toe aan een gezonde voedzame maaltijd? Vind je het fijn om weer eens gezellig samen aan tafel te gaan? Ook daarvoor kun je bij Rotterdam Dorst terecht.

Rotterdam Dorst, diaconaal platform Rotterdam Noord. Postadres: Hang 7, 3011 GG Rotterdam

Contactpersoon: Fred Kappinga: fred@rotterdamdorst.nl | 06 21 21 27 26